fbpx

SURIRUMAH BUAT JUALAN RM35,000 HANYA JUAL PATIN JERR..

puan_ilia_1

Walaupun hanya seorang surirumah sepenuh masa, ianya tidak menghalang Puan Ilia untuk kejar impian dan buktikan surirumah pun boleh berjaya.

Puan Ilia merupakan antara orang yang terawal mendaftar sebagai ejen Laziz Patin. Beliau telah menjadi ejen pada Jun 2019 dan kemudian fokus kepada keluarga. Namun semenjak kerajaan mengumumkan Perintah Kawalan Perngerak pada 18 Mac 2020, beliau nampak banyak peluang boleh beliau gunakan.

Sejak dari itu, beliau terus serius untuk memulakan perniagaan sebagai ejen Laziz Patin. Akibat PKP berkenaan, permintaan pelanggan kepada produk Laziz Patin kian meningkat. Ini kerana ramai orang tidak dapat keluar dari rumah ketika itu akibat PKP. Justeru itu, Pn Ilia membantu mereka di rumah untuk mendapatkan produk ikan patin dengan lebih mudah kepada penduduk di sekitar Cyberjaya & Putrajaya.

Dengan sokongan & bantuan dari suami beliau, perniagaan nya semakin berkembang maju, Niat murni beliau untuk membantu meringankan beban suami & memberikan keselesaan kepada keluarga menjadi pembakar semangat kepada beliau untuk berusaha bersungguh-sungguh dalam perniagaan walaupun jual ikan PATIN JER.

Kini Puan Ilia sangat bersyukur walaupun hanya berniaga dari rumah, banyak pencapaian yang telah beliau dapat. Anataranya beliau telah berjaya membeli Peti Beku besar bagi menyimpan stok produk bagi memenuhi pemintaan pelanggan hasil daripada jualan.

Selain itu, beliau dapat memberi hadiah kepada ibunya setiap bulan selain dapat memenuhi hajat anaknya untuk bersiar-siar & juga membeli mainan kegemaran mereka tanpa risau lagi. Beliau gembira, walaupun berniaga dari rumah, tanggungjawabnya sebagai isteri & ibu kepada 2 orang anak tidak diabaikan disamping dapat menjana pendapatan sampingan

Alhamdulillah, kini beliau telah dilantik sebagai Stokis Laziz Patin. Tahniah dan telah mempunyai Team & beberapa orang ejen dibawahnya. Hingga kini jualan keseluruhan Puan Elia telah mencecah RM 35,000. Tahniah & Syabas diucapkan.

Kepada anda yang berminat menjadi Ejen Laziz Patin, pendaftaran kini dibuka. Sila layari www.lazizpatin.com/daftar

#Mystory #LazizLagend #JBB2020 #LazizPatin

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Leave a Replay