fbpx

PEK PATIN TEMPOYAK

Patin Gulai Tempoyak merupakan makanan yang popular di Pahang terutamanya di Temerloh. Kelazatan & keenakan ikan Patin yang diternak di dalam sangkar di sekitar Sungai Pahang membuatkan ianya berbeza berbanding dengan ikan patin di tempat lain. Ini membuatkan Patin Tempoyak Temerloh menjadi tarikan orang ramai dari seluruh Malaysia untuk datang ke Temerloh merasai sendiri kesedapan Gulai Patin Tempoyak Temerloh.

Bagi memudahkan orang ramai untuk menikmati Gulai Patin Tempoyak, pihak LAZIZ PATIN telah menghasilkan produk “Ready to Cook” iaitu Pek Patin Tempoyak. Ianya mengandungi 2 Ketul Ikan Patin dan juga 1 paket Pes Gulai Tempoyak. Ini dapatkan memudahkan para peminat Gulai Patin Tempoyak untuk menikmati masakan tradisi dari Temerloh, Pahang dengan masak sediri di rumah.

KELEBIHAN PEK PATIN TEMPOYAK

MASAK PATIN UNTUK BERSAHUR

TESTIMONI PELANGGAN

BAGAIMANA NAK DAPATKAN PEK PATIN TEMPOYAK ??

Untuk dapatkan PEK PATIN TEMPOYAK ini. Sila hubungi ejen yang berhampiran dengan lokasi ANDA.

berminat untuk menjadi EJEN LAZIZ PATIN ??

Gulai Patin Tempoyak mempunyai peminat tersendiri di seluruh Malaysia. Memandangkan sukar untuk mendapatkan Ikan Patin yang segar dan Tempoyak, Pek Patin Tempoyak membantu peminat Ikan Patin Tempoyak untuk masak sendiri di rumah. Ianya sesuai untuk yang berkeluarga mahupun yang bujang. 

Cara masakan yang mudah & ringkas membantu mereka untuk menikmati juadah kegemaran mereka dalam masa 10 minit sahaja. Jadi, peluang anda untuk menjual sangat tinggi. Laziz Patin Temerloh membuka peluang untuk anda menjana pendapatan dengan menjadi Stokis dan Ejen kami di seluruh Malaysia.

Berminat? Sila daftar sekarang. Team kami akan hubungi anda untuk proses selanjutnya

HELPFULL ITEM

get in touch with us